• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kinnisvaramaaklerite koda notariaegade ulatuslikku ostmist ei usu

  Koja juhatuse aseesimees Mart Saa sõnas, et koja arvates võib-olla esineb seda väikestes maaklerifirmades, mis ei kuulu kutsekotta ega erialaliitu. ?Teiste firmade kohta arvasime üheselt, et mõeldi tehingu vormistamist, kui notariaega pakuti,? täpsustas ta.
  ERI Elamispindade Kinnisvara OÜ tegevjuhina ka ise maaklerina töötanud Saa jätkas, et ilmselt mõtlesid Äripäeva eksperimenti sattunud kinnisvaramaaklerid ametlikku konsultatsiooni, kus üks element on notariaeg, kuid ehk ei väljendanud ennast selgelt. ?Me ju ei tea nimesid, keda küsitleti, ja kuidas küsiti,? lausus Saa. ?Me ei suuda uskuda, et nii paljudes firmades maaklerid võtavad pistist.?
  Äripäev kirjeldas esmaspäeval, kuidas kümmekond kinnisvarafirmade maaklerit olid nõus sularaha eest hankima eraisikule notariaja väljaspool üldist järjekorda. Äripäev küsitles nii tuntud kui ka väikeste firmade maaklereid, aja pakkus peaaegu iga teine vastanu. Notarite Koda algatas omakorda uurimise notariaegade müügi asjus.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Meta jääb vähemalt Nasdaqil esialgu Facebookiks edasi
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Raadiohommikus: alternatiivturu IPOmaania
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
Raadiohommikus: anname 10 000 eurot ühe väärt idee eest
Nädala esimeses Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime pikemalt esmaspäeval algavast arvamuskonkursist Edukas Eesti, mida Äripäev korraldab juba 10. korda. Eesti Gaasi, If Kindlustuse, Ellex Raidla Advokaadibüroo, Forus Grupi, Swedbanki ja Rohetiigri toel aset leidva konkursi võitja pistab tasku 10 000 eurot. Et see summa võita, on vaja kirja panna ja saata üks Eesti elu ja majandust edasi viiv idee arvamusloo vormis.
Nädala esimeses Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime pikemalt esmaspäeval algavast arvamuskonkursist Edukas Eesti, mida Äripäev korraldab juba 10. korda. Eesti Gaasi, If Kindlustuse, Ellex Raidla Advokaadibüroo, Forus Grupi, Swedbanki ja Rohetiigri toel aset leidva konkursi võitja pistab tasku 10 000 eurot. Et see summa võita, on vaja kirja panna ja saata üks Eesti elu ja majandust edasi viiv idee arvamusloo vormis.