Narvas valmis uus Peugeoti keskus

09. märts 2006, 12:57

Homme avatakse Narvas Tallinna maantee kõrval regiooni suurim autokeskus, kus hakkab toimuma Peugeot ja Kia sõidukite müük ning teenindus.

Keskuse omanikfirma, Analan Auto OÜ tegevjuhi Andrei Konopljovi sõnul on Peugeot arvult alles viies automark, mis Narvas oma ametliku esinduse avab, seisis pressiteates.

“Usun, et lähiaastatel tuleb esindusi veel juurde, narvalaste sissetulekud annavad selleks põhjust,” märkis Konopljov.

“Sel aastal plaanime müüa ca 40 Peugeot sõidukit - sel nädalal jõudis müüki 107 ja suvel tuleb 207, millised väikeautod peaksid meie müüki Ida-Virus kasvatama, lisaks soovime ka Sillamäe linna teenindada,” lausus Konopljov.

4,5 miljonit krooni maksva Peugeot müügisalongi kapitaalne ümberehitus algas möödunud aasta oktoobri lõpus, peatöövõtja oli Sillamäe ehitusfirma OÜ Soleda. Lisaks sisetöödele sai uue väljanägemise keskuse fassaad, misjärel vastab müügi- ja hoolduskeskus kontserni Blue Box nõuetele.

AS Kommest Auto müügidirektor Danel Heina sõnul on Peugeot Narva esinduse avamisega katnud müügi- ja hoolduskeskustega kogu Eestis. “Tänu pikaaegsele müügiedule oleme suutnud ehitada suurima teenindusvõrgu Eestis, mis annab meile selge konkurentsieelise – üha enam pööravad kliendid uue auto hinna, tehniliste näitajate ja väljanägemise kõrval tähelepanu ka sõiduki edasise hoolduse kvaliteedile ja maksumusele,” lausus Hein.

Peugeot müügi- ja hooldussalonge asub üle Eesti kokku 13 – Tallinnas, Tartus, Pärnus, Viljandis, Rakveres, Kuressaares, Haapsalus, Paides, Narvas ning Jõhvis, Võrus ja Kadrinas. Viimases kolmes toimub vaid remonditeenuse pakkumine.

OÜ Analan Auto alustas tegevust kümme aastat tagasi KIA autode müügi- ja hooldusega. Ettevõte peamine tegevusala on sõidukite remonditeenus. Ettevõte annab tööd 27 inimesele.

Müügi- ja remonditöökodadega ulatub OÜ Analan Auto keskus kokku 2260 m2. Remondikojas asub üheksa tõstukit, esinduses on ka pleki- ja värvitöökoda ning pesula.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing