Ansip: BRS võiks oma puudused kõrvaldada

Gert Daniel Hankewitz 13. juuni 2006, 00:00

Peaminister ütles, et riik ei ole otsustanud mitte kasutada võimalust Eesti Raudtee tagasi osta. Valitsuse sammud näitavad riigi kindlat seisukohta, et lepinguga võetud kohustusi ja iseseisvas riigis kehtivaid õigusakte tuleb täita sõltumata sellest, kas tegu on kohaliku või välisinvestoriga.

Ansip märkis, et tegemist ei ole päris kindlasti taasriigistamisega. "BRSile on saadetud küll erastamislepingu lõpetamise hoiatus, kuid riigil on hea meel, kui BRS kõrvaldab osundatud rikkumised või esitab kava nende rikkumiste kõrvaldamiseks," ütles peaminister.

Raudteeinspektsioon on õigusaktides kehtestatud nõuete täitmise kontrolli käigus ASi Eesti Raudtee infrastruktuuri osas koostanud viimastel aastatel 41 protokolli, millest 35 on päädinud ettekirjutusega.

Protokollides on toodud kokku 728 puudust eri aspektides, millest 103 osutusid nii tõsiseks, et nõudsid raudteeliikluse sulgemist, informeeris peaminister Riigikogu.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing