Peugeot' müüja Rüütmann ajab aktiivselt kinnisvaraäri

Peeter Raidla 20. juuni 2006, 00:00

Oma kinnisvara- ja muid investeeringuid korraldab Rüütmann OÜ TR Majad kaudu, mille huviorbiidis on siiani olnud Lääne-Virumaa, peamiselt Rakvere ja Kadrina. TR Majadel on mitu tütar- ja sidusettevõtet, mis tegelevad eri projektidega. Näiteks tütarfirma OÜ Postimaja ehitab Rakveres kortermaja, OÜ Margea Invest tahab aga rajada Rakvere piirile kaubanduskeskust.

Kavandatav keskus võtab enda alla 3,9 hektarit ning sinna on planeeritud 34 500 ruutmeetrit kasulikku pinda. Tulevikuplaanidesse on võetud koguni jäähalli rajamine keskuse kõrvale. Kaubanduskeskus peab kava kohaselt valmima 2007. aastal.

Üks TR Majade tütardest, OÜ Grand Cavalier Investeeringud on keskendunud ratsaspordi edendamisele. Ettevõttele kuulub 16 ratsahobust ning ta oli ka üks suurejoonelise Tallinn International Horse Show korraldajatest 2005. aastal Saku Suurhallis.

Kuigi seni on Rüütmanni peamised kinnisvaraprojektid piirdunud Lääne-Virumaaga, on TR Majad 50protsendiline osanik OÜs Kortermaja, mis läinud aastal ehitas Tartus Turu tänavale kolm korterelamut. Seejärel võeti ette kolme korterelamu ehitamine Raadimõisa elamurajoonis Mõisa puiesteel. Üks elamutest on ka juba valmis. OÜ Kortermaja kahe viimase aasta käive on olnud vastavalt 23,6 ja 17,8 miljonit krooni.

Veel kuulub TR Majadele 50protsendiline osalus OÜs T&T Õunaaiad, mis tegeleb puuvilja- ja marjakasvatusega Viljandimaal Pollis koostöös Maaülikooliga.

2005. aasta lõppes OÜ-le TR Majad 1,85 miljoni krooni suuruse puhaskasumiga. Ettevõtte varade maht ulatub aga juba üle 46 miljoni krooni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:05
    Otsi:

    Ava täpsem otsing