Mariliis Pinn • 12. oktoober 2006 kell 15:09

Leedu ajakirjanik: Mažeikiu Nafta vigastus on tõsine

Meie andmetel on Mažeikiu Nafta põlengukahjustused tõsised, lausus äsja Leedu majanduslehe Verslo Zinios ajakirjanik Rimantas Pilibaitis.

Pilibaitise sõnul saab ettevõte küll edasi tegutseda, kuid põlenud on palju kütteõli. Selle osa taastamine võib võtta kuni poolteist aastat ja vedeldatud petrooleumgaasi divisjon suletakse, lausus ta.

Mažeikiu Nafta pressiesindaja Gedrjus Karsokase sõnul põles üks osa tehasest. Inimkaotusi ei olnud, keegi viga ei saanud, lisas Karsokas.

Hetkel on tulekahju Karsokase sõnul kontrolli alla saadud. See ei ole tema sõnul väike tulekahju, kuid see ohusta teiste üksuste tööd. "Naftatehas on suur, ma näen oma kabineti aknast, et hetkel veel põleb, kuid tunduvalt vähem kui enne," ütles Karsokas äripäev.ee-le.

Hetkel kuum