Mariliis Pinn • 17. oktoober 2006 kell 14:03

DiCaprio hakkab tõsieluseriaali väntama

USA näitleja Leonardo DiCaprio hakkab tegema tõsieluseriaali, mis keskendub keskkonnale.

Seriaalis ehitatakse terve Ameerika linn keskkonnasõbralikult ümber. "Tuleviku rohelise utoopia" projektis osalevad kirglikud öko-idealistidest ehitajad, arhitektid ja planeerijad.

Sarja idee autorid on Survivor'i looja Craig Piligian ja Treasure Hunters'i looja Tom Mazza. Mehed pöördusid ideega DiCaprio poole, kes on tuntud keskkonnakaitsja. Ta nõustus olema produtsent, kirjutas Reuters.

Piligiani sõnul tahtsid nad teha midagi mõistlikku, millel on mõju ühiskonnale. "Me võtame laastaud linna ja muudame selle tuleviku prototüübiks," ütles Piligian. Sarja eesmärk on näidata, kuidas on võimalik muuta linn linna järel, et peatada globaalset soojenemist.

Hetkel kuum