• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Savisaar kihlub, olgem mõistvad

  Kihlumise aeg on kaunis. Siis öeldakse teineteisele palju ilusaid sõnu: "Sinuga olen igavesti õnnelik!", "Meil tulevad kõige ilusamad lapsed maailmas!", "Kui vanaks saame, hakkame mere ääres lambaid kasvatama."
  Neid asju on tore kuulda ja öelda, aga õnneks võtavad vähesed täiskasvanud inimesed neid lubadusi tõsiselt.
  Miks ei võiks me siis olla ka valimiskampaania - valijatega kihlumise aja - suhtes pisut leplikumad? Edgar Savisaarele, näe, meeldib rääkida, et Eesti palk peaks kindlasti mõne aastaga nii- ja naapalju tõusma. Loosungid nagu "Igaühele 25 000 krooni kuus!" või "Eesti palk Soome tasemele!" kõlavad ju lootusrikkale kõrvale sama ilusti kui lubadused kooseluõnnest. Ärgem lihtsalt võtkem neid nii hirmus tõsiselt ja mõistkem, et seda ei tee ka majandusminister ise.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Karl Märka: lugupeetud minister, teie õigusloome kvoot on täis
Piirame Riigi Teatajas kehtivale seadusandlusele ette nähtud salvestusruumi 3,1 gigabaidiga, kirjutab HOOVI kaasasutaja ja tegevjuht Karl Märka arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Piirame Riigi Teatajas kehtivale seadusandlusele ette nähtud salvestusruumi 3,1 gigabaidiga, kirjutab HOOVI kaasasutaja ja tegevjuht Karl Märka arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Reisifirma Novaturas vahetab juhi välja
Novaturas vahetab välja alates 2019. aastast ettevõtet juhtinud Audronė Keinytė, selgub börsiteatest.
Novaturas vahetab välja alates 2019. aastast ettevõtet juhtinud Audronė Keinytė, selgub börsiteatest.
President noppis majandusnõuniku keskpangast
President Alar Karise majandusnõunikuna alustab alates 1. veebruarist tööd Kaspar Oja.
President Alar Karise majandusnõunikuna alustab alates 1. veebruarist tööd Kaspar Oja.
Raadiohommikus: kas Tallinn võõpab kevadel tänavad punaseks?
Sel nädalal täitub Tallinna uuel linnavõimul kaks kuud ametis. Raadiohommiku külaline on detsembrist sotsiaaldemokraatide ridadesse kuuluv abilinnapea Madle Lippus. Uurime linnaruumi lahenduste eest vastutavalt abilinnapealt linnahalli ala tuleviku kohta: kuidas seatakse tasakaalu ärihuvid ja linlase huvid avaliku ruumi suhtes?
Sel nädalal täitub Tallinna uuel linnavõimul kaks kuud ametis. Raadiohommiku külaline on detsembrist sotsiaaldemokraatide ridadesse kuuluv abilinnapea Madle Lippus. Uurime linnaruumi lahenduste eest vastutavalt abilinnapealt linnahalli ala tuleviku kohta: kuidas seatakse tasakaalu ärihuvid ja linlase huvid avaliku ruumi suhtes?