Gea Velthut-Sokka • 2. november 2006 kell 22:00

Manglusele andis pistist rahvaliitlane Aivo Nigulis

Manglus sai Niguliselt pistist 60 000 krooni vastutasuna Otepää looduskaitsealale hotelli ehitamist lubava detailplaneeringu kinnitamise eest, selgus uudistesaate valduses olevatest uurimismaterjalidest.

See on aga "Seitsmeste uudiste" sõnul vaid jäämäe veepealne osa - aprillis-mais oli Manglus nõustunud vastu võtma kuni miljon krooni altkäemaksu, kui hindas ühe kinnistu tegelikust palju kallimaks ning korraldas kinnistu ostu tagasi riigile ebaloomulikult kõrge hinnaga.

Rahvaliidu peasekretär Lea Kiivit ei osanud eile õhtul uudistele veel öelda, kas Nigulis visatakse erakonnast välja. "Ma kuulsin sellest praegu teie käest. Kui see osutub tõeks, siis kindlasti. Ei oska kohe midagi arvata, uskumatu!" ütles Kiivit.

Mangluse on Rahvaliit juba oma ridadest välja visanud.

Nigulis on äriregistri andmetel OÜ Idam Kinnisvara Grupp üks neljast omanikust. Teised osanikud on Galina ja Vladimir Maslov ning Arno Anton.

Kinnistusraamatu andmetel Nigulisel kinnisvara ei ole. Küll on aga tema ettevõttel kuus krunti Läänemaal Noarootsis Paslepas.

Hetkel kuum