ÄP fototoimetus • 6. november 2006 kell 22:00

Koolitusinfo

Sisu: Ärikohtumine, mille eesmärgiks on Vene Föderatsiooni tolliasutuste eelteavitamise süsteemi olemus ja selle kasutusmehhanismid ja selle rakendamine Eesti-Vene piiril ning eelised, mis ootavad eesti partnereid osalemisel antud projektis.Koht: Eesti Gaasi konverentssaal, Tallinn, Liivalaia 9-102 (3. korrus)Aeg: 21.11.2006Töökeel: vene keelHind: 490 krooniKorraldaja: Eesti-Vene Ettevõtjate KodaLisainfo: www.erpp.ee

Sisu: Seminar on mõeldud transpordiga tegelevatele ettevõtetele. Seminaril räägitakse efektiivsest infohaldusest ettevõttes, sellest tulenevatest eelistest ja reaalsest tulust, mida võimaldab kiire infohaldus ja süsteemne aruandlus.Koht: IT Kolledži ruum 214, Rävala pst 14, TallinnAeg: 15. november 2006 kell 16Hind: 100-150 krooniKorraldaja: DABE Solutions OÜLisainfo: www.dabe.ee

Autor: ÄP

Hetkel kuum