9. november 2006 kell 11:24

Kaubanduskoda annab Rüütlile aumärgi

Täna õhtul antakse president Arnold Rüütlile üle Eesti Kaubandus-Tööstuskoja esimese klassi aumärk, teatas koda.

Kaubanduskoja esimese klassi aumärk antakse statuudi kohaselt Eesti Vabariigi või välisriigi kodanikule eriti silmapaistvate teenete eest Kaubanduskoja ja/või Eesti majanduse arendamisel. Esimese klassi aumärki saab anda kõrgele riigitegelasele või ettevõtjale.

Eesti Kaubandus-Tööstuskoja juhatuse esimehe Toomas Lumani sõnul on see Kaubanduskoja juhatuse jaoks võimalus esile tõsta ning avaldada omapoolset tunnustust ettevõtjatele, riigijuhtidele ja ametnikele, kes on andnud oma suure panuse Eesti ettevõtluse ning majanduse tuleviku kindlustamisele.

Viieaastase ametiaja jooksul arutles president Rüütel tihti ettevõtjatega Eesti elu oluliste küsimuste üle. Ettevõtjad saatsid presidenti mitmetel riigivisiitidel, mis avasid ja avardasid nende võimalusi välisturgudel. Rüütel oli mitmete ettevõtlust edendavate ürituste patrooniks.

Alates taasasutamisest 1989. aastal kuni tänaseni on Kaubanduskoda andnud aumärgi kokku 48 inimesele

Hetkel kuum