• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Sakala keskuse lammutamise vastu on 13 organisatsiooni

  Sakala keskuse lammutamise vastu on juba 13 organisatsiooni, on kirjas sõltumatu infoportaali koduleheküljel.

  Isamaaliit, Res Publica, Põllumeeste Kogu, Eesti Kristlikud Demokraadid, Eesti Vabadusvõitlejate Liit, Eesti Vigastatud Sõjameeste Ühing, Eesti Õigusjärgsete Omanike Liit, Endiste Poliitvangide Liit, Endiste Õpilasvabadusvõitlejate Liit, Kindral Johan Laidoneri Selts, Memento Liit, Soome Sõjaveteranide Eesti Ühendus ja Eesti Reservohvitseride Kogu teatasid ühisavalduses, et toetavad Sakala keskuse hoone säilitamist tulevastele põlvedele ning arhitekt Raine Karbi kaasamist planeerimis- ja projekteerimisprotsessi.
  Sakala juhtumit ja selle analooge nimetatakse kinnisvara ärimeeste ja Tallinna „poliitikute” omavahelisteks mahhinatsioonideks, mis on kutsunud esile Tallinna elanike sügava rahulolematuse. "Nüüd on sõna kohtul ja kõrgema võimu esindajal – Eesti rahval, keda on hoitud eemal Sakala Kultuurikeskuse edasise saatuse otsustamisel," leiavad organisatsioonid, mis kuuluvad demokraatlik-rahvuslike jõudude koostöökotta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Liina Laas: mida ettevõtjad väliseksperte palgates tegelikult kardavad?
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Tallinna börs jätkas taastumist
Esmaspäeval suure languse läbi teinud Tallinna börs jätkas täna taastumist, kui indeks tõusis 1,89%.
Esmaspäeval suure languse läbi teinud Tallinna börs jätkas täna taastumist, kui indeks tõusis 1,89%.
President noppis majandusnõuniku keskpangast
President Alar Karise majandusnõunikuna alustab alates 1. veebruarist tööd Kaspar Oja.
President Alar Karise majandusnõunikuna alustab alates 1. veebruarist tööd Kaspar Oja.
SEB: rammus hinnatõus hammustab Eesti majanduskasvu väiksemaks
Koroonaviirus ei ole enam Eesti majanduse suurim probleem, sest hinnatõus jõuab kahekohaliste numbriteni, kirjutab SEB oma ülevaates ja alandab Eesti majanduse kasvuootust.
Koroonaviirus ei ole enam Eesti majanduse suurim probleem, sest hinnatõus jõuab kahekohaliste numbriteni, kirjutab SEB oma ülevaates ja alandab Eesti majanduse kasvuootust.