ÄP kiidab: Kas Sõõrumaal on Liive pärast häbi?

ÄP 16. november 2006, 00:00

Eesti Energia juhi Sandor Liive kuupalk võib Postimehe teatel kasvada viiendiku võrra, 138 000 kroonini. Arvestades Eesti Energia tähtsust ja ambitsioonikaid investeerimisideid, on palgatõus isegi tagasihoidlik.

Naljakas on aga, kuidas üritatakse seda otsust avalikkusele maha müüa. Eesti Energia nõukogu esimees Urmas Sõõrumaa tõttas avalikkust lohutama, et erinevalt varasemast ei sisalda Liive uus leping lahkumishüvitist. Nõukogu liige Heido Vitsur rääkis inflatsioonist.

Kui on hea mees, siis makske head palka ja ärge häbenega.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:25
    Otsi:

    Ava täpsem otsing