Aivar Mäe valiti aasta kinnisvaraguruks

20. november 2006, 16:09

Viiendat aastat järjest toimunud
kinnisvaraliitude ühisel konverentsil «Kinnisvara 2006» valiti Kinnisvaraguruks
2006 Eesti Kontserdi direktor Aivar Mäe.

Eesti Kinnisvarafirmade Liidu tegevdirektori Tõnis Rüütli sõnul on kinnisvaraliitude poolt välja antava tiitli eesmärgiks nende inimeste või organisatsioonide tunnustamine, kes on kõige positiivsemalt mõjutanud kinnisvarasektoris toimuvaid protsesse ja arenguid, kirjutas Tarbija 24.

«Meil on väga hea meel, et selle tiitli pälvis just Aivar Mäe, keda võib julgelt nimetada kultuurikinnisvara arendajaks, sest mitme kontsertmaja ehituse ja renoveerimisega on ta loonud võimaluse ja tingimused kõigile Eestimaa inimestele nautimaks kultuuri ja muusikat,» ütles Rüütel.

2006. aasta Kinnisvaraguru valisid kinnisvarakonverentsi korraldajad Eesti Kinnisvara Haldajate ja Hooldajate Liit, Eesti Kinnisvara Hindajate Ühing, Eesti Kinnisvarafirmade Liit, Eesti Kinnisvaramaaklerite Koda ning Corpore Konverentsid.

Samuti tunnustasid kinnisvaraliidud aasta edukamaid liikmeid. Aasta maakler 2006 tiitli sai Pindi Kinnisvara eluruumide osakonna juhataja Pärle Sepping. Aasta Kinnisvara Korrashoiu Guru 2006 nimetuse pälvis Viimsi Valdused OÜ tegevjuht Sulev Jaanus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. November 2006, 16:27
Otsi:

Ava täpsem otsing