Artikkel
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Autorid

  Lauri Levo
  Tartu Ülikooli ajakirjandusharidusega Lauri Levo on Äripäeva kõrval kirjutanud ka Eesti Ekspressis ja Eesti Päevalehe Arvutilehes ning töötanud Microlinkis. Praegu on ta Norby Telecomi palgal. Tehnotrendis selgitab Lauri, miks Raamatukoi veebipood otsustas laoarvestuse tarkvara ostmise asemel endale ise valmis meisterdada.
  Tõnn Sikk
  Tartu Ülikooli infotehnoloogiatudengi Tõnn Siku esimene töökoht oli seotud Vaata Maailma projektiga. Hiljem tegi ta mitu aastat kaastööd ajalehele Virumaa Teataja, sh IT teemadel. Robotite huvilisena kirjeldab Tõnn seekord kodumajapidamises kasulikke robottolmuimejaid.
  Heigo Ensling
  Kümme aastat tagasi oli Heigo Ensling mobiiltelefone müüva firma Esmofon juhatuse liige. Nüüd töötab ta Elion Esinduse tehnikajuhina. Seega on Heigo õige inimene võrdlema aastakümne tagust tippmobiili tänase ärikasutaja telefoniga.
  Andres Kruusimäe
  Tartu Ülikooli Narva kolledžis filoloogiat õppinud Andres Kruusimäe tegi elus kannapöörde ning asus tööle Elioni. Tulevikus plaanib ta end siduda IT Kolledžiga. Tehnotrendi kirjutab Andres digitaalsest televisioonist ja digitaalsete pildiformaatide erinevustest.
  Ronnie Jaanhold
  GT Tarkvaras tehnilise konsultandina töötav Ronnie Jaanhold on spetsialist arvutite turvaküsimustes. Enda sõnul ta lihtsalt sattus sellise ala peale ning on seni rahul. Ronniele meeldib tarkust jagada ning seega kirjutab ta Tehnotrendis internetiliikluse turvalisusest.
  Mati Roosalu
  Mati Roosalu elu keerleb fotograafia ümber, ta on fotokaupluse Maksifoto omanik ja juhataja. Mati selgitab Tehnotrendis, mida tähendab digitaalsel fotokaameral megapikslite arv, ning annab näpunäiteid kaamera valimiseks.
  Autor: ÄP
 • Hetkel kuum
Andi Pleskovski: tänavuse aasta hea ja halb stsenaarium büroopindade turul
Sel aastal on büroopindade turul kõige tõenäolisemad kaks stsenaariumi, millede puhul oleneb realiseerumine eelkõige arengutest majanduses, kirjutab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.
Sel aastal on büroopindade turul kõige tõenäolisemad kaks stsenaariumi, millede puhul oleneb realiseerumine eelkõige arengutest majanduses, kirjutab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.
Apple andis investoritele külma duši Suurim langus kuue aasta jooksul
Apple teatas suurimast tulude langusest enam kui kuue aasta jooksul ja süüdistas selles tarneprobleeme.
Apple teatas suurimast tulude langusest enam kui kuue aasta jooksul ja süüdistas selles tarneprobleeme.
Meta ralli kihutas minu portfellist kauge kaarega mööda
Minu portfellist välja visatud Meta aktsia rallis, portfellis olev Alphabet aga mitte – hakka või nutma!
Minu portfellist välja visatud Meta aktsia rallis, portfellis olev Alphabet aga mitte – hakka või nutma!
Reaalajas börsiinfo
Lillemüüja laseb pikalt tegutsenud äri pankrotti: pole enam mõtet
Varem Viru lilleturul kioskit pidanud lillede jaemüügiga tegelev Kaeralill koondas töötajad ja läheb pankrotti.
Varem Viru lilleturul kioskit pidanud lillede jaemüügiga tegelev Kaeralill koondas töötajad ja läheb pankrotti.
Ministeerium värbas Ragn-Sellsi arendusjuhi asekantsleriks
Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi (MKM) uueks transpordi asekantsleriks kinnitati Sander Salmu, kes alustab ametis 13. märtsil.
Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi (MKM) uueks transpordi asekantsleriks kinnitati Sander Salmu, kes alustab ametis 13. märtsil.
Sõda pühkis kolmandiku Ukraina majandusest
Ukraina majandus vähenes eelmisel aastal ligikaudu 30 protsenti, võttis Soome Panga arenevate majanduste uurimiskeskus Bofit kokku Ukraina ametiasutuste esialgsed andmed.
Ukraina majandus vähenes eelmisel aastal ligikaudu 30 protsenti, võttis Soome Panga arenevate majanduste uurimiskeskus Bofit kokku Ukraina ametiasutuste esialgsed andmed.
Tele2 Eesti juht lahkub ametist
Telekomifirma Tele2 Eesti ettevõtte juht Chris Robbins on otsustanud lahkuda ametist ja Eestist.
Telekomifirma Tele2 Eesti ettevõtte juht Chris Robbins on otsustanud lahkuda ametist ja Eestist.

Olulisemad uudised

Euroopa teeb vastukäigu USA rohetoetustele. Väiksemad riigid vaatavad kartusega
Selleks, et USA ei meelitaks Euroopast ära kõiki taastuvenergiasektori investeeringuid, soovib Euroopa Komisjon avada riigiabi kraanid veel kolmeks aastaks. Väiksemates liikmesriikides tekitab see muret.
Selleks, et USA ei meelitaks Euroopast ära kõiki taastuvenergiasektori investeeringuid, soovib Euroopa Komisjon avada riigiabi kraanid veel kolmeks aastaks. Väiksemates liikmesriikides tekitab see muret.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.