ÄP fototoimetus • 20. november 2006 kell 22:00

Autorid

Lauri Levo

Tartu Ülikooli ajakirjandusharidusega Lauri Levo on Äripäeva kõrval kirjutanud ka Eesti Ekspressis ja Eesti Päevalehe Arvutilehes ning töötanud Microlinkis. Praegu on ta Norby Telecomi palgal. Tehnotrendis selgitab Lauri, miks Raamatukoi veebipood otsustas laoarvestuse tarkvara ostmise asemel endale ise valmis meisterdada.

Tõnn Sikk

Tartu Ülikooli infotehnoloogiatudengi Tõnn Siku esimene töökoht oli seotud Vaata Maailma projektiga. Hiljem tegi ta mitu aastat kaastööd ajalehele Virumaa Teataja, sh IT teemadel. Robotite huvilisena kirjeldab Tõnn seekord kodumajapidamises kasulikke robottolmuimejaid.

Heigo Ensling

Kümme aastat tagasi oli Heigo Ensling mobiiltelefone müüva firma Esmofon juhatuse liige. Nüüd töötab ta Elion Esinduse tehnikajuhina. Seega on Heigo õige inimene võrdlema aastakümne tagust tippmobiili tänase ärikasutaja telefoniga.

Andres Kruusimäe

Tartu Ülikooli Narva kolledžis filoloogiat õppinud Andres Kruusimäe tegi elus kannapöörde ning asus tööle Elioni. Tulevikus plaanib ta end siduda IT Kolledžiga. Tehnotrendi kirjutab Andres digitaalsest televisioonist ja digitaalsete pildiformaatide erinevustest.

Ronnie Jaanhold

GT Tarkvaras tehnilise konsultandina töötav Ronnie Jaanhold on spetsialist arvutite turvaküsimustes. Enda sõnul ta lihtsalt sattus sellise ala peale ning on seni rahul. Ronniele meeldib tarkust jagada ning seega kirjutab ta Tehnotrendis internetiliikluse turvalisusest.

Mati Roosalu

Mati Roosalu elu keerleb fotograafia ümber, ta on fotokaupluse Maksifoto omanik ja juhataja. Mati selgitab Tehnotrendis, mida tähendab digitaalsel fotokaameral megapikslite arv, ning annab näpunäiteid kaamera valimiseks.

Autor: ÄP

Hetkel kuum