• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Teenindusest konkurentsieelis

  Viru Keskuse juhi Ants Vasara sõnul tõi võidu pikaajalise projekti järjepidev elluviimine, eesmärgistatus ja mõõdetavus, teenindajatele tagatud koolitusvõimalus ning ühtse teenindusstandardi kasutuselevõtt. Vasar lisab, et teadaolevalt ei ole seni kogu keskuse teeninduse edendamisega ükski kaubanduskeskus tegelenud. Ka pole kusagil ühtset standardit.
  Samuti sel aastal teenindusteo tiitlit jahtinud ASi Tallinna Vesi avalike suhete spetsialisti Kristina Halliku arvates on projekti peamine tugevus teeninduspunktide koondamine ühtselt mõtlevaks ja ühe sihi poole liikuvaks tervikuks.
  Vasar sõnab, et tiitlivõiduga Viru Keskuse jaoks kohe suurt midagi ei muutu. Järgmise aasta eesmärgid ja tegevused on juba kavandanud, neis muudatusi ei tehta. Kindlasti jätkub projekt ka 2008. aastal ning selle tõeline kasutegur selgub alles halbade aegade saabumisel.
  Nii Hallik kui ka Vasar toovad ühe meeldejäävama võistlustööna välja maksu- ja tolliameti ettevõtmise "Rääkides saab lihtsamalt". See tähendab, et maksuametnikud käivad ettevõtetes enam mitte kontrollreididel, vaid pigem üritavad paaritunniste vestluste käigus ettevõtjaid nõustada ning erimeelsusi selgitada. Hallikule avaldab muljet, kui julgelt ja edukalt oli algatatud projekti, mis muu hulgas eeldas hoiakute muutmist. See teatavasti on aga keeruline ja pikaajaline ettevõtmine. Vasar lisab, et nimetatud projekt on ootamatult murranguline ja ajaloolise tähendusega oma suhtumise ning mõtteviisi muutmise osas (maksu)ametnike jaoks. "Väga loodan, et see on uue mõtteviisi algatajaks, teenäitajaks, kõikidele riigi- ja omavalitsusametnikele," lausub ta.
  Heateenindus.ee juht Pille Puss märgib, et selle aasta projektid näitasid ilmekalt, et üha enam sõltub teenindusorganisatsiooni konkurentsivõime iga teenindaja oskustest, tahtmistest ja püüdlustest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: Tartu Kivisild ei ole muumia
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Keskpanga kohtumine pani turud langema
Föderaalreservi otsuse valguses võttis USA börs peale hommikust tõusu suuna alla, vahendab Yahoo Finance.
Föderaalreservi otsuse valguses võttis USA börs peale hommikust tõusu suuna alla, vahendab Yahoo Finance.
Jaan Kalmus: 35 aastat kroonikuna kaamera taga
Kuu aja pärast peab 35 aasta tegutsemisjuubelit Eesti vanim erafirma, Tartus video- ja heliteenust pakkuv OÜ Audio-Video. Uue aasta algul vahetus firmas juhataja: ettevõtte üks asutajaid Jaan Kalmus seenior andis juhtohjad üle Jaan Kalmus juuniorile. Intervjuus Äripäevale ütles Jaan Kalmus seenior, et vastu aitasid pidada usk, lootus, loll järjekindlus ja armastus oma töö vastu, kirjutab neljapäeval, 26.01 Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Kuu aja pärast peab 35 aasta tegutsemisjuubelit Eesti vanim erafirma, Tartus video- ja heliteenust pakkuv OÜ Audio-Video. Uue aasta algul vahetus firmas juhataja: ettevõtte üks asutajaid Jaan Kalmus seenior andis juhtohjad üle Jaan Kalmus juuniorile. Intervjuus Äripäevale ütles Jaan Kalmus seenior, et vastu aitasid pidada usk, lootus, loll järjekindlus ja armastus oma töö vastu, kirjutab neljapäeval, 26.01 Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Aasta ettevõtte Chemi-Pharmi finantsjuhi vaade kriisiga kohanemisele: Directo äritarkvara sai asendamatuks
Sügisel 2021 Eesti aasta ettevõtteks kuulutatud keemiatööstusettevõte Chemi-Pharm on hiljuti seisnud vastamisi mitmete keeruliste olukordadega, mis on aga ettevõtet kokkuvõttes hoopis tugevamaks muutnud. Koroonakriisis kasvas nõudlus desinfitseerimisvahendite järele, kuid samamoodi tegi järsu hüppe ka rahvusvaheline konkurents pakendite ja tooraine turul, viies üles toorme hinnad. Chemi-Pharmi finantsjuht Merle Vacker jagab oma vaadet kriisis esile kerkinud väljakutsetele.
Sügisel 2021 Eesti aasta ettevõtteks kuulutatud keemiatööstusettevõte Chemi-Pharm on hiljuti seisnud vastamisi mitmete keeruliste olukordadega, mis on aga ettevõtet kokkuvõttes hoopis tugevamaks muutnud. Koroonakriisis kasvas nõudlus desinfitseerimisvahendite järele, kuid samamoodi tegi järsu hüppe ka rahvusvaheline konkurents pakendite ja tooraine turul, viies üles toorme hinnad. Chemi-Pharmi finantsjuht Merle Vacker jagab oma vaadet kriisis esile kerkinud väljakutsetele.