Vilosiuse uus tulemine

Kertu Ruus 21. november 2006, 00:00

Viis aastat tagasi sai tollane Riigikogu sotsiaalkomisjoni esimees Toomas Vilosius kuulsaks sellega, et andis hüva nõu HI-viiruse vältimiseks. "Kõige lihtsam on ju till ikkagi püksis hoida. Ära pane seda sinna, kuhu sa seda ei pea panema. Neid kohti, kuhu seda mõnusalt panna, on ju tuhandeid," olid tema sõnad.

Nüüd ootab Vilosiuse head nõu Tallinki juhtkond, et "kujundada kahest ettevõttest ühtseid väärtusi kandev korralik firma". Vabandage, aga see ülesanne pole küll uue nõuniku kõrgusel. Tal tarvitseb vaid öelda: "Kõige lihtsam on ju jook ikkagi pudelis hoida. Ära joo seal, kus sa ei pea jooma. Neid kohti, kus mõnusalt viina võtta, on ju tuhandeid."

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing