• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tartu toruprojekt venib üle tähtaja

  Eelmise aasta aprillis alanud 290 miljoni kroonine vee- ja kanalisatsiooniprojekt 50+50 läheb tõenäoliselt kümmekond päeva üle tähtaja, mõnel tänaval nõuab lisaaega praaktöö ringitegemine, kirjutas Tartu Postimees.

  Torustikeehituse peatöövõtja, Skanska EMV ja Merko Ehituse konsortsiumi esindaja Toomas Raja arvates pole samas ka võimatu, et kõik Tartu Veevärgiga sõlmitud lepingus loetletud tööd saavad tehtud tähtajaks, 21. detsembriks. "Kõige hullem, mida kardan, on see, kui läheb järsku külmale,» lausus Raja. «See viimane kuu on kõige kriitilisem, aga igal juhul üritame tähtajaks lõpetada.»
  Tartu Veevärgi juhataja Toomas Kapp ütles, et on viimastel nädalatel muutunud Skanska ja Merko peale kurjemaks. Aardla tänavas ei suutnud firmad tööd lubatud ajaks lõpetada. Aardla, Jalaka ja Kalevi tänavas külmusid vähese soojustamise tõttu ajutised vee-torud. Korduvalt on ehitaja unustanud majaomanikke eelseisvast veekatkestusest teavitada.
  Meeldivamalt poolelt märkis Toomas Kapp aga plaaniväliseid lisatöid, mida võimaldab teha erakordseiks töödeks määratud enam kui 12 miljoni kroonise reservi jääk. Leevikese ja Ülenurme tänavasse saab ehitatud uus kanalisatsioon, Raua tänavasse uus joogiveetorustik.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: Tartu Kivisild ei ole muumia
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Change näitas 2021. aastal võimsat kasvu
Funderbeami platvormil kauplev Eesti krüptokauplemisplatvorm Change näitas 2021. aastal tugevat kasvu nii käibes kui ka klientide arvus.
Funderbeami platvormil kauplev Eesti krüptokauplemisplatvorm Change näitas 2021. aastal tugevat kasvu nii käibes kui ka klientide arvus.
President noppis majandusnõuniku keskpangast
President Alar Karise majandusnõunikuna alustab alates 1. veebruarist tööd Kaspar Oja.
President Alar Karise majandusnõunikuna alustab alates 1. veebruarist tööd Kaspar Oja.
Starship sai laenu 50 miljonit eurot
Eestlaste asutatud pakirobotifirma Starship Technologies saab Euroopa Investeerimispangalt 50 miljonit eurot rahastust teadus- ja arendustegevuste edendamiseks.
Eestlaste asutatud pakirobotifirma Starship Technologies saab Euroopa Investeerimispangalt 50 miljonit eurot rahastust teadus- ja arendustegevuste edendamiseks.