28. november 2006 kell 11:21

Prokuratuur laiendas Luige rünnaku uurimisel ülekuulatavate ringi

Prokuratuur ei ole päev pärast Hans H. Luige lähedaste vastu toime pandud rünnakut uurimises oluliselt edasi jõudnud, küll aga on laiendatud ülekuulatavate ringi.

Põhja prokuratuuri eriasjade prokurör Steven-Hristo Evestus ütles, et võimalikku isiklike suhete motiivi kommenteerida ta ei saa.

„Uuritakse kõiki versioone – nii Luige tegevust meedias, kinnisvaraäris kui ka võimalikke isiklikke motiive. Hetkel pole kinnitust leidnud, et kurjategija oleks Murastes rünnakuobjektiga eksinud,” ütles Evestus. Ta lisas, et eile kuulati üle Hans H Luik ja kannatada saanud lähedased, nüüd laiendatakse ülekuulatavate isikute ringi. „Loodame varsti selgust saada,” ütles Evestus.

Ööl vastu esmaspäeva ründas seni teadmata kurjategija lõhkeainepudeliga kahte Hans H. Luige lähedase kodu - ämm Aleksandra Mõtsari maja ja nõunik Tiit Maidre korterit. Viimane sai ränki põletushaavu ning viibis eile raskes seisundis haiglas. Juhtunut uurib keskkriminaalpolitsei, kes peab rünnakut ähvarduseks.

Samal ööl toimus kolmaski rünnak. Murastes visati ühe maja aknasse süütepomm, elanikud kustutasid selle omal jõul.

Hetkel kuum