• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Õigel ajal pidur peale

  Täna on esimene detsember ja kätte jõudnud aeg, kus oskuslik sõit ja õigel ajal pidurivajutamine tulevad kasuks. Seda ka ülekantud tähenduses. Veel kolm nädalat ja kuulutatakse välja jõulurahu. Iseenesest ootavad meid ilusad päevad, kui veel ka lund tuleks. Õhtud pere keskel küünlavalguses ning pärast seda enesekogumist ja enesesse jõudmist glamuursed aastavahetuse peod. See on ideaal.
  Tegelikult kistakse meist enamik kohe jõuluhullusesse, kui te just ei kuulu nende hulka, kes Kristuse sünni pühadest miskit ei pea, või vastupidi olete uuteks jõuludeks tasapisi juba eelmiste möödumisel valmistuma hakanud.
  Loodan, et enamik selle lehe lugejatest ei lase end kaubakeskuste krediitkaardiahvatlustest häirida, sest aasta on läinud arukalt ja edukalt. Kuid jõuluõhtul tahaks lähedast siiski millegagi rõõmustada.
  Selleks ehk ongi mõistlik tormlejad endast mööda lasta, pidurit vajutada ja mõelda, mida ma tegelikult tahan endale ja lähedastele ning alles siis sõitma asuda, kindlalt ja õiges suunas.
  Kuna emotsioonid on elus väga tähtsad, tasuks end positiivse energiaga laadida. Detsembrikuu pakub selleks ohtralt võimalusi. Sel nädalal PÖFF eriliste filmidega ja Jõulujazz kordumatute häältega, tuleval aga anname teile täieliku ülevaate, milliseid meie armastatud solistide kontserte saab Eestimaa kirikutes kuulata. Valik on põnev ja kirev. Ning kindlasti ei unusta me ära ka pere pisemaid. Selle lehe tagumisel küljel võite lugeda Nukuteatri peatselt esietenduvast juba ette fantastilisest lavastusest "Lepatriinude jõulud".
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Meta jääb vähemalt Nasdaqil esialgu Facebookiks edasi
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Põllumajandustootjate TOP: olukord on pinev, aga samas ka põnev
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Digi-Eesti lööb Dubai Expol laineid burgeriga
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.