Hansapank sai panganduse Oscari

01. detsember 2006, 10:44

Seitsmendat aastat järjest tunnistas
Suurbritannia pangandusajakiri The Banker Hansapanga aasta parimaks pangaks (The
Bank of the Year 2006) Eestis.

"Panganduse Oscariks" nimetatud auhindade väljaandmisel võtab ajakiri arvesse pankade arengut, viimase aasta saavutusi, kasutatavat tehnoloogiat ja üldist strateegiat. Hansapanga puhul tõstis The Banker´i toimetus esile, et pank on vaatamata tihedale konkurentsile tugevdanud veelgi oma positsiooni kiiresti kasvavate teenuste turul - pensionitoodetes ja väikefinantseerimises. Samuti märgiti ära panga kasumlikkus ning klientide vajadustest lähtuvate pakkumiste tegemine eri kliendisegmentidele.

Hansapank Eesti peadirektor Priit Põldoja tõi ühe 2006. aasta saavutusena esile Hansa Varakindlustuse edukat turuletoomist. "Samuti oleme tänavu jätkanud investeerimist meie jaotusvõrgu arengusse - sularaha-automaatide arv on kasvanud ligi 500ni ning oleme alustanud uue disaini sisseviimist oma kontoritesse. 2007. aasta ühe fookusena näeme elektrooniliste kanalite edasiarendamist," rääkis ta.

Rootsi parima panga auhinna sai tänavu Hansapanga emapank Swedbank. The Banker´i konkursil osales üle 1000 panga 137 riigist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. December 2006, 13:29
Otsi:

Ava täpsem otsing