• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lehman Brothers annab tegevjuhile 2,2 miljardi krooni eest panga aktsiaid

  Investeerimispanga Lehman Brothers kavatseb pikaaegsele tegevjuhile Richard S Fuld nooremale anda järgmise kümne aasta jooksul kokku 186 miljoni dollari (2,2 miljardi krooni) väärtuses panga aktsiaid, kirjutas The Wall Street Journal.

  2,5 miljonit aktsiat kantakse Fuldile üle võrdsete osadena järgneva 10 aasta jooksul ajavahemikul 2007 kuni 2006, s.t. nii kauaks kui ta jääb investeerimispanga juurde. Praegu 60 aastasest Fuldist sai tegevjuht 1993. aastal.
  „Isegi kui see jaguneb üle 10 aasta, on see hiiglasuur tasu,” kommenteeris ajalehele ettevõtete juhtimiskonsultant Eleanor Bloxham. Tema sõnul on taoliste väljamaksete avalikustamine aktsionäridele tähtis, sest siis nad saavad „seda väga täpselt jälgida”.
  Investeerimispanga Lehman Brothers aastane käive on 32,4 miljardit dollarit (400 miljardit krooni), töötajaid on veidi alla 25 tuhande.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Karl Märka: lugupeetud minister, teie õigusloome kvoot on täis
Piirame Riigi Teatajas kehtivale seadusandlusele ette nähtud salvestusruumi 3,1 gigabaidiga, kirjutab HOOVI kaasasutaja ja tegevjuht Karl Märka arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Piirame Riigi Teatajas kehtivale seadusandlusele ette nähtud salvestusruumi 3,1 gigabaidiga, kirjutab HOOVI kaasasutaja ja tegevjuht Karl Märka arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Reisifirma Novaturas vahetab juhi välja
Novaturas vahetab välja alates 2019. aastast ettevõtet juhtinud Audronė Keinytė, selgub börsiteatest.
Novaturas vahetab välja alates 2019. aastast ettevõtet juhtinud Audronė Keinytė, selgub börsiteatest.
President noppis majandusnõuniku keskpangast
President Alar Karise majandusnõunikuna alustab alates 1. veebruarist tööd Kaspar Oja.
President Alar Karise majandusnõunikuna alustab alates 1. veebruarist tööd Kaspar Oja.
Raadiohommikus: kas Tallinn võõpab kevadel tänavad punaseks?
Sel nädalal täitub Tallinna uuel linnavõimul kaks kuud ametis. Raadiohommiku külaline on detsembrist sotsiaaldemokraatide ridadesse kuuluv abilinnapea Madle Lippus. Uurime linnaruumi lahenduste eest vastutavalt abilinnapealt linnahalli ala tuleviku kohta: kuidas seatakse tasakaalu ärihuvid ja linlase huvid avaliku ruumi suhtes?
Sel nädalal täitub Tallinna uuel linnavõimul kaks kuud ametis. Raadiohommiku külaline on detsembrist sotsiaaldemokraatide ridadesse kuuluv abilinnapea Madle Lippus. Uurime linnaruumi lahenduste eest vastutavalt abilinnapealt linnahalli ala tuleviku kohta: kuidas seatakse tasakaalu ärihuvid ja linlase huvid avaliku ruumi suhtes?