Merle Klandorf: olen aus ärinaine

Liis Kängsepp, Annika Matson 07. detsember 2006, 15:43

Revalia Tantsukooli juhataja Merle Klandorf
ei soovinud avaldada, mis nõu Idea OÜle Cellariuse andis, viidates lepingute
konfidentsiaalsusele. Ta ütles, et on aus ärinaine.

„See, mida me neilt küsisime ja mis vastused saime, on meie omavaheline suhe. Ma ei kavatsegi seda avaldada,” ütles Merle Klandorf. „Olen aus ärinaine, nii palju kui üks tantsuõpetaja saab ärinaine olla. Olen oma lepingutele lojaalne.”

Klandorf tunnistas, et pole ise veel Eesti Ekspressi lugu näinud, teab loost vaid abikaasa vahendusel. Siiski on ta nördinud, et tantsukooli seostatakse poliitikaga, kuigi Klandorf ise ei kuulu ühessegi parteisse. Ta kinnitas, et Cellariuselt Ideale läinud raha polnud kuidagi seotud Keskerakonna valimiskampaaniaga. „Minu abikaasale meeldib poliitikas töötada ja las ta töötab seal,” ütles Klandorf.

„Kui te näeksite mu nägu, siis saaksite aru, et ma prahvatan kohe naerma,” vastas Klandorf küsimusele, kas Ideale makstud raha oli seotud K-kohukese reklaamikampaaniaga. „Ma tegelen tantsu õpetamisega, lubage mul oma liistude juurde jääda. Kohukestega olen nii palju seotud, et söön neid iga päev. Tantsuinimesed armastavad kahte asja – kohukesi ja juustu.”

Klandorfi kinnitusel polnud Revalia Tantsukool Idea lepingutega kuidagi seotud. „Tantsukool pole olnud kunagi nii rikas, et maksta ükskõik kellele nii suuri summasid. Ja me ei saa ka kunagi nii rikkaks,” lausus Klandorf. „Cellarius on natuke jõukam, aga poliitika jätke mängust välja.”

Klandorf mainis veel, et Idealt saadud nõustamisest ja reklaamist oli kasu.

Tänane Eesti Ekspress kirjutas, kuidas kaitsepolitsei avastas, et Kalle ja Merle Klandofrile kuuluv OÜ Cellarius maksis Keskerakonna reklaamibüroole Idea 700 000 krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. December 2006, 15:43
Otsi:

Ava täpsem otsing