14. detsember 2006 kell 12:15

Erki Nool: Edgar Savisaar tegi geniaalse nükke

Kümnevõistluse olümpiavõitja Erki Nool avaldab Keskerakonna liidrile Edgar Savisaarele tunnustust, et ta oskas Eesti tippsuusatajate abil teha endale seesuguse jõulureklaami.

Tema hinnangul väärib see kümne palli skaalal kümmet punkti.

«Edgar tegi geniaalse nükke,» võttis Nool heatujuliselt oma arvamuse kokku, kirjutas Postimees.ee. «Absoluutselt kümme punkti!»

Eile Postimehe ajakirjanikule Priit Pulleritsule helistanud Nool ütles, et kui suusategelased teadsid, millega nad tegelevad - ehk siis sätivad end Savisaarega ühele pildile ja filmile -, võib seda küll hukka mõista, aga sellist hüsteeriat, nagu igal pool kommentaariumides on puhkenud, pole küll vaja.

Suusategelaste algseid väiteid, et nemad ei teadnud, mis pilti nendega tehakse, nimetas Nool lambajutuks. «Edgarile peab tunnustust avaldama,» lisas Nool, «et ta nii hella koha pealt tõmbas Reformile mütsi pähe. Miks Reform arvab, et ainult nemad võivad poseerida olümpiavõitjatega pildi peal. Edgar võib oma sõpradega poseerida küll.»

Hetkel kuum