Riigieelarve läbipaistvaks

ÄP 18. detsember 2006, 00:00

Riigiametnike jõulueelsed osturallid on lõppenud - ministeeriumid saavad kulutamata raha tagasi riigikassasse suunata ja keegi ei pea muretsema endale pastakaid kümneks aastaks ette. Nüüd on häda muus - raha on hunnikutes üle. Mõnel on raha lepingutega kaetud. Mitme ministri hääl on aga olnud teiste omast kindlalt valjem ja kokku on ahnitsetud rohkem, kui vaja. Õieti on see näide, et eelarvet ei osata koostada. Läbipaistmatu riigieelarve ei näita vigu enne aasta lõppu. Aivar Sõerd lasi 2007. a riigieelarve ikka vanaviisi ministeeriumist läbi, sestap ootab riigieelarve uut ja paremat tegijat.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing