Erika Salumäe ning Arvi Altmäe arvati hariduskomisjonist välja

Annika Matson 21. detsember 2006, 15:36

Tallinna linnavolikogu otsustas täna arvata
haridus- ja kultuurikomisjoni koosseisust välja Erika Salumäe ning Arvi Altmäe,
kes ei ole viimasel poolaastal osalenud ühelgi komisjoni istungil, teatas
linn.

Volikogu praeguse koosseisu ajal on peetud 25 haridus- ja kultuurikomisjoni istungit, millest Erika Salumäe ja Arvi Altmäe on kumbki osa võtnud ainult kolmel korral. Erika Salumäe esindas haridus- ja kultuurikomisjonis Sotsiaaldemokraatlikku fraktsiooni, Arvi Altmäe Res Publica fraktsiooni, mis tänavu sügisel liitus Isamaaliidu fraktsiooniga. Komisjoni koosseisust väljaarvamisega olid Salumäe ja Altmäe nõus. Uute liikmetena lisanduvad komisjoni Keskfraktsiooni liige Svetlana Kozlova ning linnavalitsuse esindaja Margit Tamm.

Komisjoni esimees Tarmo Lausing hindas heaks Keskerakonna ja Reformierakonna esindajate osalemist haridus- ja kultuurikomisjoni tegevuses. „Mõlema fraktsiooni saadikud on osalenud keskmiselt 75% istungitel,” ütles Lausing. Rahuldavaks võib komisjoni esimehe hinnangul pidada IRL-i osalemist komisjoni töös, kelle saadikud on osalenud ligi pooltel istungitel. „Kesiselt on aga tegutsenud Sotsiaaldemokraatliku erakonna saadikud, kes osalesid vaid pisut rohkem kui kümnendikul istungitest,” lisas Lausing.

Linnavolikogu päevakorras on täna muuhulgas hoonestusõiguse seadmine Linnahallile ja seda ümbritsevatele kinnistutele ning detailplaneeringu kehtestamine maa-alale Vabaduse väljaku, Harjuoru ja Kaarli puiestee piirkonnas.

Tänast linnavolikogu erakorralist istungit külastas ka jõuluvana, kelle peamine soov saadikutele oli näidata üles rohkem lugupidamist oma poliitiliste oponentide vastu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. December 2006, 15:36
Otsi:

Ava täpsem otsing