Jaanus Mutli teeb taksojuhtidele jõuluvana

21. detsember 2006, 13:12

Homme kell 11.00 toimub Tallinna
linnavalitsuse istungite saalis taksojuhtidele mõeldud jõulupuu, kus abilinnapea
Jaanus Mutli jagab kõikidele Tallinnas registreeritud taksofirmade esindajatele
spetsiaalselt nende tarvis koostatud ja trükitud vestlussõnastikke.

Vestmikud valmisid Tallinna linnavalitsuse tellimusel ja sisaldavad enim kasutatavaid väljendeid eesti, soome, vene ja inglise keeles. Abilinnapea Jaanus Mutli avaldas lootust, et uus vestmik aitab kaasa taksoteenuse kvaliteedi tõusule, teatas linnavalitsus.

”Paljud Tallinna taksojuhid jäävad täna võõrkeeltes suhtlemisel hätta ja vastne trükis on kindlasti heaks abimeheks nende igapäevases töös,” ütles Mutli. “Vestmik, mida hakatakse taksojuhtidele tasuta jagama, on näide sellest, et linna huvi on pakkuda tarbijasõbralikku taksoteenust nii linnakodanikele kui ka arvukatele turistidele,” lisas abilinnapea.

Tallinna transpordiameti linnatranspordi osakonna juhataja Tiia-Liis Jürgensoni sõnul hakkab edaspidi voldikuid jaotama Tallinna taksokomisjon. „Vestmikud on nii eesti kui vene keele baasil,” ütles Jürgenson.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. December 2006, 13:09
Otsi:

Ava täpsem otsing