Selver avab Tartus hüpermarketi

22. detsember 2006, 09:59

Kauplusekett Selver avab Tartus oma kuuenda
poe ja ühtlasi esimese hüpermarketi väljaspool Tallinna.

Neljapäeval sõlmisid Selveri kaubamärgi all tegutsev A-Selver AS ja OÜ Rending üürilepingu, mille alusel saab Selver 2008. aasta novembris Tartus avatavas Raadimõisa keskuses enda käsutusse 6600 ruutmeetrit, millest 5100 ruutmeetrit on müügipind, kirjutas Postimees.ee.

«Selveri jaoks on Raadimõisa Selver esimene täisvalikuga ja ühekorruseline hüpermarket,» ütles A-Selver ASi juhataja Ain Taube.

Taube kinnitas, et Raadimõisa keskuse asukoht tulevase Eesti Rahva Muuseumi naabruses on Selveri vaatevinklist väga hea. Raadimõisa keskusest kogupinnaga 50 000 ruutmeetrit saab Tartu suuruselt teine kaubanduskeskus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. December 2006, 09:59
Otsi:

Ava täpsem otsing