Tallinnas erinevad korterite hinnad rohkem kui sada korda

Tiina Shein 15. jaanuar 2007, 00:00

Kalleimaid korterid Tallinnas paiknevad kesk- ja südalinna uuselamutes ning vanalinnas.

Üle 10 miljoni krooni maksvaid kortereid on müügis alla 10. Üle 5 miljoni krooni maksvaid kortereid on aga pakkumises üle 20. Väga kõrgelt hinnatud korteritel on palju lisaväärtusi, nagu vaated linnale ja merele, rõdud/terrassid, eksklusiivne siseviimistlus ja sisustus ning kindlasti parkimiskohad. Kalleim korter Tallinnas asub Ahtri tänaval Admirali majas ja maksab 20,5 miljonit krooni. Viimasel, 11. korrusel paiknev 201 m" korter on väga eksklusiivne - disainviimistlus, avarad vaated Tallinna lahele, rõdud ja parkimiskohad.

Odavaimad korterid asuvad Põhja-Tallinnas ja Lasnamäel. Odavaimad korterid on enamasti remontivajavas seisukorras, kas vanemates väiksemat tüüpi puitelamutes või ühiselamutüüpi elamutes. Korterid on väga väikese üldpinnaga ning tavaliselt ka pesemis- ja tualettruumita. Selliste korterite ostjateks on enamasti teistest linnadest Tallinna tulnud venekeelt kõnelevad inimesed. Aga ka investorid, kes teevad korteris kapitaalremondi ning müüvad selle remonditult edasi. Praegu City24 pakkumises olevatest korteritest odavaim asub Ketraja tänaval Põhja-Tallinnas ning maksab 190 000 krooni. Kapitaalremonti vajav 10 m" korter asub elamu teisel korrusel. Tualettruum on koridoris ning pesemisruumi pole.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing