24. jaanuar 2007 kell 12:23

Reformierakond: Ratas rakendab Tallinna vapimärgi valimisvankri ette

Tallinna linnavolikogu Reformierakonna fraktsiooni hinnangul näitab linnapea plaan anda Tallinna vapimärk Edgar Savisaarele soovi teenida erakonna esimehe silmis plusspunkte ja kavatsust anda ühele Keskerakonna poliitikule linna kulul lisakaalu.

„Ratase jutt, et vapimärgi andmine Savisaarele vahetult enne valimisi on juhuslik, ajab lapsedki naerma,” ütles Reformierakonna fraktsiooni aseesimees Taavi Rõivas. Ta lisas: „Linna autasud ei tohi olla vahendiks, et parteisiseselt plusspunkte teenida.”

Reformierakonna fraktsioon esitas Tallinna teenetemärgi kandidaadiks Ita Everi, eelmisel aastal linnavalitsus Everi kandidatuuri ei toetanud.

Vapimärgi loomisest alates pole seda kordagi tegevpoliitikutele antud.

Hetkel kuum