Kruuda ostis ajakirja Avenüü

Peamiselt ärimees Oliver Kruudale kuuluv AS Kalev sõlmis täna lepingu, millega ta omandab kõik ASi Eksklusiiv aktsiad. AS Eksklusiiv annab välja ajakirju Avenüü ja Avenüü Professional, teatas firma börsile.

Lepingu kohaselt läheb 100% aktsiate omandiõigus ASile Kalev üle 14.03.2007. Ettevõtte juhatkonna hinnagul on AS-il Kalev Eesti mainekaima ettevõtte ja suure reklaamiandjana meediaturul toimuvasse otsene suhe ning ettevõte soovib ajakirjandusturule orienteeritud investeerimisportfelli laiendada. AS Kalev tunnustab AS-i Eksklusiiv kollektiivi panust kirjastatavate ajakirjade arendamisel ning loodab mõlemapoolselt kasulikku koostööd seniste omanikega.

Eelmärgitud osaluse omandamine ei ole ei ole oluline tehing ega ka tehing seotud isikuga börsiregelemendi mõistes.

Hetkel kuum