Candy Dulfer annab Eestis kaks kontserti

Mari Hiiemäe 06. juuli 2007, 00:00

Dulfer tiirleb mahukatel maailmatuuridel alates oma 19. eluaastast, mil ilmus ka tema esimene sooloalbum "Saxuality", mida müüdi rohkem kui miljon eksemplari. Mõni aasta varem oli ta jõudnud oma bändiga Funky Stuff olla soojendusbändiks Madonna 1987. aasta maailmaturneel.

Klubides saksofonimängijana alustanud Dulferi tähelend on olnud kõrge. Ta on esinenud koos paljude maailmakuulsate muusikutega ning tema soolokarjäär on olnud edukas. Viimane album "Candy store" ilmus tänavu juunis.

Kontsertprogrammiga "Candy & Friends" esineb Dulfer Eestis kahes kohas, 7. juulil vabaõhukontserdil Pärnu vallikäärus ning 9. juulil Estonia kontserdimajas Tallinnas. Sõpradena on Dulferiga koos laval Chance Howard, Kirk A. Johnson, Rhonda Smith, Thomas Bank ning Ulco Bed. Lisaks kuningliku häälematerjaliga lauljannad Berget Lewis ning Rosie Gaines.

Kontserdil kuuleb Dulferi meelismuusikat souli ja funk'i, kuid ka näiteks r'n'b'd. Iga artist lisab programmi midagi ainuomast ja uut, nii et oodata võib värvikat ja mitmekesist esinemist.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:47
    Otsi:

    Ava täpsem otsing