3. august 2007 kell 12:58

Luik: surilinal pole taskuid

Ekspress Grupi suuromaniku Hans H. Luige sõnul oleks vaid isikliku vara suurendamise peale mõtlemine mõttetu, sest surilinad taskuid ju pole.

"Ajan oma asja ja kõigile meeldida ei kavatse. Ainult isikliku vara suurendamise peale mõelda oleks tõesti mõttetu, sest surilinal pole teatavasti taskuid," kommenteeris Luik Delfi online-intervjuud andes lugeja küsimust, kas kadedus ja väiklus, mida ta Delfi kommentaariumis loeb, ei tekita temas tunnet, et võiks hoopis olemasoleva varaga leppida ja kuskil avalikkusest eemal rahulikult iseendale keskenduda.

"Ütleksin, et tegelen arenguga, mul on hea meel näha, kuidas head noored tegijad minu ümber arenevad. Samamoodi on ju ka firmad nagu erinevad isiksused — puhkevad õide, kannavad vilju ja kasvatavad tütarfirmasid," märkis Luik.

Hetkel kuum