9. august 2007 kell 10:16

Boroditš: Tallinna väiksed tänavad tuleb korda teha

Eile Põhja-Tallinna ja Mustamäe linnaosa teedega tutvunud abilinnapea Deniss Boroditši sõnul ei ole sealsed väiksemad tänavad piisavalt heas sõidukorras, teatas Tallinna pressiteenistus.

"Tallinna järgmise aasta teeremondi plaanis tuleb suurt rõhku asetada kvartalisiseste tänavate remontimisele," ütles Boroditš. "Esialgse vaatluse tulemusena võib öelda, et Põhja-Tallinna linnaosa väiksematest teedest vajavad hädasti töömehe kätt Kaera, Õle, Heina, Kari ja Puuvilla tänav."

Boroditši sõnul on endiselt ka suuremaid tänavaid, mis parandamist vajavad. Näiteks Mustamäel Vilde tee lõik Sõpruse puiesteest Akadeemia teeni. Põhja-Tallinnas torkasid teravalt silma auklikud Erika ning Kopli tänav.

Lähiajal on abilinnapeal plaanis tutvuda ka teiste linna tänavatega, et järgmise aasta teeremondi plaan saaks võimalikult põhjalik.

Hetkel kuum