Kuidas plaanib ettevõte 2008. aastal lahendada tööjõuprobleemi?

Ilo Rannu 17. september 2007, 00:00

Põhilised märksõnad on tootmise automatiseerimine ning ümberkorraldamine. Soovime tootmisega tegelevate inimeste arvu jätta praegusele tasemele ning tõsta tootlikkust erinevate ümberkorralduste kaudu. Samal ajal tahame lisandunud käibemahu arvel tõsta ka märkimisväärselt töötasusid. Kuskilt tuleb see raha leida ja selle otsimisega igapäevaselt tegelemegi. Samuti kavatseme kasvatada sisseostetava allhanke mahtu sellele spetsialiseerunud ettevõtetelt. Juba täna on Kitmanil odavam ja mugavama osta paljusid tooteid ja teenuseid näiteks Soomest, kui teha ise või kasutada Eesti ettevõtete teenuseid.

Mis mahus tõstame järgmisel aastal palka, on vara öelda, sest tänavune ralli pole veel läbi saanud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing