24. oktoober 2007 kell 13:31

Trammijuhid: oleme suutelised endale ise korterid soetama

Tallinna linnaisade mõttele hakata ehitama sooduskortereid, et need siis müüa trammi- ja trollijuhtidele ning teistele abi vajavatele linna heaks töötavatele inimestele, ajas trammijuhtide harja punaseks.

„Trammijuhid on tänase päeva seisuga suutelised endale ise korterid soetama,“ lausus Tallinna Trammi- ja Trollibussikoondise trammiliikluse osakonna juhataja Vahur Kaldas. "Trammijuhtide palgad on küll juba sellisel tasemel, et taolise aktsiooni sihtgrupiks nad kindlasti ei ole," märkis Kaldas.

Ta lisas, et see võib pikemas perspektiivis üürimisest kasulikumgi olla, kuna linna teenistusest lahkudes jääks töötaja ju munitsipaalkorterist ilma ning satuks nii vihma käest räästa alla.

„Võib-olla oleks sellel mõtet siis, kui tahetaks tööpuuduse sildi all võõrtööjõudu sisse tuua ja üürikorterid neile anda,“ lausus Kaldas.

Autor: 1706-aripaev

Hetkel kuum