Pärnu arendaja lubab hinnalanguse hüvitada

Jaana Pikalev 31. oktoober 2007, 00:00

Garanteeritud madalaima hinnaga kortereid saab osta Pärnus Jalaka tänav 10 asuvas elamumajas kuni järgmise aasta 1. jaanuarini.

"Tänane korteriost on kaitstud tuleviku hinnalanguse eest," lausus LVM Kinnisvara maakler Kaido Lüll. "Praegu lükkavad paljud ostjad kinnisvara ostmist edasi kartuses, et hinnad langevad kevadeks veelgi."

Lülli sõnul toimib asi nõnda, et kui arendaja langetab hindasid enne maja valmimist, langetatakse kõigil kampaania kestel korteri broneerinud ostjate korterite hindu suurima samal korrusel tehtud allahindlusprotsendi võrra. Kui arendaja langetab hindu veel ka pärast kortermaja valmimist ja korteriomandite üleandmist, saavad kõik kampaania ajal korteri ostnud klientid enammakstud raha tagasi samal korrusel suurima allahindlusprotsendi võrra.

"Kampaania kestel tehtud mitmekordsete hinnamuutuste korral rakendatakse hinna vähendamist või raha tagastamist kõikidel kordadel," lisas Lüll.

Müügileping sõlmitakse enne korteri valmimist tingimusega, et lõpliku lepingu allkirjastamisel vaadatakse üle müügihind või juhul, kui omand on juba üle läinud, tagastatakse hindade langemisel enammakstud summad. Enammakstud summad tagastatakse juhul, kui hindasid langetatatkse veel enne 2008. aasta jaanipäeva.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing