Mariliis Pinn • 12. november 2007 kell 9:13

Hansabank Markets: Eesti krooni kurss on stabiilne

Hansabank Marketsi valuutaturgude juht Art Lestbergi sõnul on Eesti krooni kurss stabiilne ning mingeid ebatavalisi kõikumisi ei ole.

„Kui numbreid vaadata, siis midagi erakordset neis pole,“ kinnitas Lestberg aripaev.ee-le, et Eesti krooni kursi tabelites valitseb stabiilisus ja ebatavalisi kõikumisi ei ole. „Kurss euro suhtes on ikka 15,6466 krooni. Kliendid ostavad, kliendid müüvad, midagi ebatavalist tähendanud ei ole,“ lisas ta.

Lestbergi sõnul on sellest, et Eesti kroon on ajaloo halvimas kriisis räägitud juba paar viimast aastat ning tänane Kauppalehe artikkel võib olla Äripäeva reedese krooni devalveerimise artikli järelkaja.

Tema sõnul võib Kauppalehti artikkel olla inspireeritud nn D-päeva artiklist. „Äripäev kirjutas ju reedel krooni devalveerimisest, äkki on see selle artikli järellainetus,“ oletas ta.

Hetkel kuum