28. november 2007 kell 13:12

Juske: Tallinnas on suure hinnatõusu päev

Kolmapäevane uudistevoog oli päris lõbus: Tallinna tõstab maamaksu, Tallinn tõstab ühistranspordi piletihinda, Tallinn tõstab parkimishinda, Keskerakond korraldab miitingu hinnatõusu vastu, kirjutas sotsiaaldemokraat Jaak Juske oma blogis.

"!Tegelikult on asi naljast väga kaugel. Keskerakondlik Tallinna linnavõim on ajanud pealinna sisuliselt pankrotti ja üritab nüüd linnakodanike rahakotti kätt pistes eelarveauku lappida," kirjutas Juske.

Tema sõnul rikub Keskerakond selgelt valijatele antud lubadust ühistranspordi piletihindade kergitamisega. "Tänane linnavalitsus on tõstnud piletihinda igal aastal. Selle asemel, et liita linna omandis olevad kaks ühistranspordifirmat, pannakse suurem koormus ühistranspordi kasutajatele," arutles Juske oma blogis.

"Huvitav, et just Keskerakonna juhitud linnad Pärnu ja Tallinn oma eelarvega kõige rohkem hädas on," kirjutas ta ning arvas, et seda enam tuleb kriitilise pilguga hinnata pealinna uue aasta kulutusi.

Juske sõnul panid Keskerakonna meediagurud ikka väga mööda, kui lasid Tallinna Suure Hinnatõusu Päeval käiku uudise hinnatõusu vastase miitingu korraldamisest Toompeal. "Loodan, et kõik tallinlased osalevad sellel ja üheskoos minnakse meelt avaldama ka linnavalitsuse maja ette," pakkus Juske.

Hetkel kuum