Sauk: lähiajal rohkem hindu ei langeta

08. jaanuar 2008, 11:33

YIT Ehituse juhatuse esimees Priit Sauki
sõnul loodetakse uue hinnalangusega Tartus Raatuse 82 korterid maha müüa,
kolmandat hinnalangust lähiajal ette näha ei ole.

Kokku on Tartus asuva kortermaja Raatuse 82 projekti hindu langetatud 15,29 miljoni krooni võrra, tegemist on ühe suurima hinnalangusega eluruumide seas. „Jah, see vastab tõele, teil on kõik seal kirjas juba ju,“ andis Sauk esialgu põiklevaid vastuseid hinnalanguse kohta.

„Loodame maha müüa,“ vastas Sauk küsimuse peale, kas hinnalangus võiks tagada korteritele müügiedu. Kuid mis saab siis, kui ka teine hinnalangetus projekti ei päästa? „Siis peame nõu ja vaatame, mis teha,“ märkis Sauk ning lisas, et lähiajal uut hinnalangust plaanis pole.

Samuti on Sauk nõus Äripäeva ennustustega kinnisvaraturu kohta aastal 2008, milles toodi välja tehingute vähesus, uimasus ning võimalus, et nii mõnedki arendusobjektid peavad haamri alla minema. „Olen Äripäeva ennustusega täiesti päri,“ märkis Sauk.

Tartus on YIT Ehitusel veel ka teine kortermaja aadressil Aleksandri 35, Karlova. „Meie teine maja Tartus on natuke väiksem ning seal on peaaegu kõik korterid maha müüdud,“ kommenteeris projekti seisu Sauk. YITi kodulehelt selgub, et üheksateistkümnest korterist on maha müüdud 10 korterit. Kas tehingute vähesus on võrreldes Tallinnaga Tartus drastilisem? „Ei, nii ei saa öelda, meie pisikeses Eestis toimub kõik ikka enam-vähem üheaegselt,“ märkis Sauk.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    14. May 2008, 14:19
    Otsi:

    Ava täpsem otsing