Aktsionär: Olympic pidigi tegema konservatiivse prognoosi

15. jaanuar 2008, 15:59

Olympicu aktsionäri OÜ
Constock omanik Indrek Kuivallik ütles aripaev.ee-le, et seoses üle-eelmise
aasta hilinenud ülevõtmistega, tegi Olympic konservatiivse prognoosi.

"Eeldasin, et Olympicu tulemused tulevad paremad kui üle-eelmisel aastal," ütles Kuivallik. Ta sõnas, et kuna Olympicu 2006. aasta ostud, seotud üleostmisega Baltikumis jäid hiliseks, tuli eelmise aasta prognoos teha konservatiivsem. „Arvasin, et tulemus tuleb positiivne,“ lisas ta.

"Ostsin Olympicu aktsiaid eelmisel aastal, kuna nägin, et need on konservatiivselt alla hinnatud,“ ütles Kuivallik. Tema firmal on ettevõtte aktsiaid ligi 4,1 miljoni krooni eest. Olympicu aktsiate ost polnud Kuivalliku jaoks lühiajaline spekulatiivne. „Ma ei plaani aktsiaid maha müüa, kuna võtan kõikumisi rahulikult,“ ütles ta. "Ei plaani neid ka juurde osta, kuna ei taha väga palju ühe valdkonna investeeringuid teha,“ märkis ta. „Kui, siis juba muu ettevõte,“ lisas Kuivallik.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. January 2008, 15:59
Otsi:

Ava täpsem otsing