Kasiinovastane Max Kaur ostis relva

Mariliis Pinn 30. jaanuar 2008, 12:42

Kasiinodevastane poliitik ja kauaaegne
Edgar Savisaare nõunik Max Kaur soetas enesekaitsevahendiks relva, et
vältida võimalikku tagakiusamist kasiinokriminaalide poolt.

„Toetudes ajakirjanduslikele vihjetele, et kasiinoäri põhiosas on seotud kriminaalsete ringkondadega ning arvestades väitega, et Euroopa, seal hulgas ka Marbella, kuritegeliku raha pesu toimub võimalikult eesti kasiinodes, on kasiinovastastel piisavalt põhjust end kaitsta. Ajakirjanduse vihjetele toetudes saavad kasiinorahast toetust peale Kultuurkapitali ja Olümpiakomitee ka alliilm ja ametnikud,” mainis kasiinovastaste eesvedaja Max Kaur pressiteate vahendusel.

„Pole valgekrae ega siidikäpp. Mul on kogemus relva tundmises, sest teenisin suurriigi armees seersandina ja 20 aastat tagasi olin valmis minema isegi Afganistani sõtta. Lisaks revolvrile saan hakkama nii kaasaegse tanki T-80 juhtimise kui ka tuntud Kalašnikovi automaadiga,” lisas Kaur.

Tuntud kasiinovastastest on endale relva soetanud kasiinovastane koolipapa, linnavolinik Märt Sults, kes on muretsenud lausa kaks vinget relva. Sults jõudis relva edukalt kasutata oma kooli õpilase hullunud vanemate vastu, kes talle kallale kippus. Ka aktiivsel kasiinovastasel ja Eesti suvepealinna linnapeal Mart Viisitammel on juba varem soetatud relv.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. January 2008, 12:42
Otsi:

Ava täpsem otsing