Ehatamm-Koppel: ei ole teadlikult piraattarkvara kasutanud

Mariliis Pinn 01. veebruar 2008, 15:15

IT Grupi juhatuse esimees Esti
Ehatamm-Koppel ütles aripaev.ee-le, et ei ole teadlikult piraattarkvara
kasutanud.

Ehatamm-Koppel vastas tänasele päevaküsimusele "Kas olete kasutanud piraattarkvara?".

„Oma teada ei ole piraattarkvara kasutanud, ei ole ise ühtegi masinasse seda installinud. Küll ei saa välistada, et teadmatult olen mõnes avalikus või mõne endise tööandja arvutis kasutanud piraattarkvara. Siiani olen kasutanud vaid tööandjate arvuteid, koju isiklikku masinat ei ole soetanud. Kui ma 1990ndate keskel tööle läksin, siis ei olnud see teema nii aktuaalne ja ei saa kindel olla, kas kõigis arvutites oli originaaltarkvara. Praeguse tööandja arvutites on 100% legaalne tarkvara, võin mürki võtta,“ vastas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. February 2008, 15:15
Otsi:

Ava täpsem otsing