Lumi põhjustas rohkelt raskeid liiklusõnnetusi

Agnes Ojala 04. veebruar 2008, 08:05

Eile toimus kuus raskemat liiklusõnnetust,
millest enamus said alguse rasketest teeoludest.

Kella 12.00 paiku toimus liiklusõnnetus Harjumaal, Saku–Tõdva tee 6. kilomeetril, kus sõiduauto Hyundai Getz, mida juhtis 31aastane Kaire, kaotas kurvis juhitavuse ja sõitis teelt välja vastu puud. Kaassõitja, 8aastane tütarlaps, toimetati vigastustega Tallinna Lastehaiglasse ja lubati pärast esmaabi andmist kodusele ravile, teatas siseministeeriumi teabe- ja analüüsiosakond.

Kella 12.44 ajal toimus liiklusõnnetus Põlva linnas Ringtee ja Vabriku tänavate ristmikul, kus sõiduauto Audi 100, mida juhtis 33aastane Aavo, sattus külglibisemisse ning sõitis teelt välja vastu puud. Juht ja kaassõitja, 42aastane Tarmo, toimetati vigastustega Põlva Haiglasse ning sealt edasi TÜ Kliinikumi.

Kella 15.58 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Smuuli tee ja Kalevipoja põigu ristmikul, kus sõiduauto Toyota, mida juhtis alkoholijoobes 21aastane Mihhail, sooritas vasakpööret ja sõitis ette vastassuunas liikunud veoautole Renault, mida juhtis 49aastane Arvo. Toyota juht toimetati kehavigastustega PERH Mustamäe korpusesse ning lubati pärast esmaabi kodusele ravile.

Kella 18.10 ajal toimus liiklusõnnetus Viljandimaal Valga–Uulu mnt 52. kilomeetril, kus sõiduk Mercedes-Benz, mida juhtis 39aastane Andrus, ei kohandanud ilmastikutingimustele ja teeoludele vastavat sõidukiirust, kaotas juhitavuse ning sõitis külg ees pihta vastutulevale sõiduautole Ford Sierra, mida juhtis 45aastane Margus. Mercedes-Benzi juht ning kaassõitjad, 13aastane poiss ja 43aastane Elena, said kehavigastusi.

Kella 21.00 ajal toimus liiklusõnnetus Tartumaal Jõhvi-Tartu-Valga mnt 152. kilomeetril, kus sõiduk Mazda, mida juhtis 18aastane Riho, sooritades möödasõitu ees liikunud sõidukist, kaotas lumisel teel juhitavuse, sõitis teelt välja vasakule poole ja rullus üle katuse. Sõiduki juht ja kaassõitja, 16aastane neiu, said kehavigastusi.

Kella 23.06 ajal toimus liiklusõnnetus Jõgevamaal Jõhvi-Tartu mnt 73. kilomeetril, kus sõiduauto BMW 520, mida juhtis 20aastane Konstantin, kaldus libeda tee tõttu vastassuunavööndisse ja põrkus kokku vastu liikunud sõidukiga Audi 80, mida juhtis 56aastane Heldi. Audi juht ja kaassõitja, 60aastane Jaan, ning BMWs viibinud kaassõitja, 23aastane Igor, toimetati kehavigastustega TÜ Kliinikumi.

Eile leiti üks ärandatud sõiduk: 1986. aasta punane VAZ 2105 numbrimärgiga 813AEP.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. June 2008, 11:52
Otsi:

Ava täpsem otsing