FOTOD: Eesti ärimehed Gruusias

05. veebruar 2008, 01:23

Esmaspäeva varahommikul jõudis peaminister
Andrus Ansipi ametlik delegatsioon koos Eesti ärimeestega Gruusiasse, et
avaldada poliitilist toetust ning sõlmida kohalike ärimeestega kontakte

Kell 4.55 võtsid Tbilisi lennujaamas peaministrit punasel vaibal vastu Gruusia protokolliülem Giorgi Zurbashvili ja suursaadik Jaan Hein. Väsinud delegatsioon toimetati vilkurite saatel linna kõige uhkemasse hotelli paariks tunniks puhkama.

Hommikul kell 11.50 viidi Eesti ettevõtjad aga kohaliku linnakultuuriga tutvust tegema ning väärt objektidele pilku peale viskama. Ettevõtjad nautisid päikeselist ilma muhedal moel ning arhailine ning naturaalne linnaarhitektuur sundis nii mõnegi fotokaamerat haarama.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. February 2008, 01:22
Otsi:

Ava täpsem otsing