Jaanuaris tagasihoidlik müük

Jaana Pikalev 12. veebruar 2008, 00:00

Jaanuaris müüdud 509 tarbesõidukit tähistab seekord tagasihoidlikku tulemust.

Möödunud aasta algas kohe rekordiga, sest toona müüdi 540 tarbesõidukit, ning varem pole sellist numbrit statistikasse kirja pandud. Meenutagem, et 2006. aastaga võrreldes tähendas see 48protsendilist müügikasvu.

Tänavune jaanuari tulemus on umbes kuue protsendi võrra kehvem kui mullu. Enamasti on see peaaegu tava, et aasta alguse müügitabelisse ei oodata väga suuri numbreid ja üllatusi, mistõttu täheldatud majanduse võimalik jahtumine võib lähikuusid veel mõjutada ning sarnaselt sõiduautode järsu langusega võib ka edaspidi tarbesõidukeid mõne protsendi võrra vähem kaubaks minna.

Jaanuaris suuri muutusi turuosades ei olnud, endiselt on suurim osakaal müügis suurkaubikutel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:20

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing