SEB käib koolides lapsi kliendiks värbamas

17. märts 2008, 09:28

SEB (endine Ühispank) tutvustas möödunud
teisipäeval Pirita majandusgümnaasiumis ISIC-kaarti. Algklasside õpilased tegid
kaardi tarbeks pilti ja täitsid avaldusi, pank väidab, et üritus korraldati
kooli soovil, kool jälle, et panga ettepanekul.

"Minu meelest on see ebaeetiline, kooli territoorium ei peaks olema selline koht, kus propagandat tehakse," kurdab üheksa-aastase kolmandas klassis õppiva poja isa. Tema laps näitas eelmise teisipäeva õhtul deebetkaardi avaldust ja teatas, et panga üleskutsega läksid kaasa teisedki koolikaaslased, kirjutas SL Õhtuleht.

Pirita majandusgümnaasiumi direktor Edith Asveit ütles, et pank käis tõesti ISIC-kaarti (ISIC Scholar Electron on pangakaart, mis ühendab endas rahvusvahelise õpilaskaardi ISIC Scholar ja rahvusvahelise pangakaardi Electron) tutvustamas, üritus toimus vahetunni ajal ja direktori meelest oli see igati tore idee. "Ma leian, et tegu on tootega, millest ei peaks erilist probleemi tekkima."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. March 2008, 09:28
Otsi:

Ava täpsem otsing