SEB pank tahab Swedbanki Balti riikides troonilt tõugata

11. märts 2008, 08:00

SEB panga nõukogu esimees Bo Magnusson
usub, et viie aasta pärast ei mängi Balti riikides esimest viiulit enam Swedbank
ehk Hansapank, vaid hoopis SEB.

"Meil on olnud Balti riikides fantastiline kasv ja olen veendunud, et kaugemas perspektiivis see jätkub. Samas arvestame, et sellist kasvu nagu viimasel paaril aastal, ei saa kogu aeg olla," ütles Magnusson Postimehele. "Me oleme hästi valmistunud selleks, mida jahenev majandus järgmise paari aasta jooksul kaasa võib tuua. Seejärel on taas oodata tõusu."

Ta lisas, et pikema aja kohta võib öelda, et turg jätkab kasvu, sest majandus kasvab. "Eesti majandusel on veel suur potentsiaal, nii säästmise kui ka palkade osas, kui võrrelda Euroopa keskmise tasemega. Areng toimub ja me tahame selles mängida suurt rolli. Suurt kasvu on oodata säästmise jms vallas. Praegu keskendumegi säästmisele ja pensionidele."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. April 2008, 16:35
Otsi:

Ava täpsem otsing