SEB paneb pangateenused pakettidesse

07. aprill 2008, 13:35

SEB äriarenduse divisjoni direktor Mart
Maasik ütles aripaev.ee-le, et pank plaanib aasta esimeses pooles turule tulla
mobiilsideoperaatoritele sarnaste teenuspakettidega, mis koondab kliendile
vajalikke teenuseid.

Maasik kinnitas, et pank tegeleb hetkel teenuspakettide arendustööga IT-alaselt. „Esimesel poolaastal hakkab SEB pakkuma teenuspakette klientidele, millel on teatavad sarnasused mobiilsideoperaatorite pakettidele,“ märkis ta.

Maasik lisas, et pakettidesse koondatakse vajalikud panga tooted. „Pakettide hindu pole veel kinnitatud, kuid need peavad olema konkurentsivõimelised,“ lausus divisjoni juht.

Maasiku sõnul jäävad kehtima ka tavahinnakirjad ehk kliendile jääb valikuvõimalus pakettidega liitumise osas. „Lühiajalist võitu me uue kontseptsiooni loomisega, kuhu on seotud uus toode, taga ei aja,“ lisas ta.

Hansapanga arveldustoodete üksuse juht Kai Voore kommenteeris teenustepakette, et eelmisest aastast on pangal olemas arvelduspakett. „Oleme hinna- ja tootepõhise paketi loomist kaalunud, kuid me pole veel veendunud kliendi jaoks hindade läbipaistvuse osas,“ lisas Voore.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. April 2008, 14:09
Otsi:

Ava täpsem otsing