Röövel lahkus, raha kilekotis

Mariliis Pinn 15. aprill 2008, 08:03

Eile varahommikul sisenes maski ja
päikeseprille kandev mees Tallinnas Vabaduse puiesteel Lukoili tanklasse, tegi
püstolist lasu riiulisse ja sundis müüjaid kassade sisu tankla kirjadega
kilekotti toppima.

Klienditeenindajate Maria ja Galja (nimed muudetud) sõnul juhtus kõik ootamatult ja äärmiselt kiiresti, kirjutas SL Õhtuleht. "Kell oli kuskil viis hommikul, kui ta siia tuli, maskiga mees, isegi tema silmi polnud õieti näha, sest tal olid päikeseprillid ees," räägib Maria ja lisab, et mees tegi kiirelt selgeks, et asi on naljast kaugel.

"Sihtis meid püstoliga, ütles viisakalt eesti keeles: "See on röövimine!" Siis aga tulistas riiuli suunas, nii et mitu viinapudelit läks katki," seletab müüja, neil ei olevat üle jäänud muud, kui ähvardaja nõudmise peale kassad avada ja raha kilekotti toppida.

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Gerrit Mäesalu sõnul jääb tanklast röövitud summa alla 20 000 krooni, seni ei ole kedagi kahtlustatavana kinni peetud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. April 2008, 08:24
Otsi:

Ava täpsem otsing