Ärilause: võib-olla Ansip ei peagi oma sõnu sööma?

Aili Sandre 17. aprill 2008, 12:01

Ütlemisi tänastest, 17. aprilli
ajalehtedest

"Võib-olla ei peagi Ansip oma sõnu sööma lisaeelarve mittetegemise kohta," investeerimispanga Evli Balti fondijuht Jaanus Hellat - Eesti Telekomi vähemusosalus võidakse maha müüa ja saadud raha täidaks tema sõnul eelarve puudujäägi, Äripäev

"Merko aktsia on nagu loteriipilet, kas jääb midagi järele või ei jää. See ei maksa ju ka väga palju," Arengufondi nõukogu esimees Indrek Neivelt, Äripäev

"Kui sa ei looda, et kusagilt kukub kuldmune, vaid pead neid ise munema, on lihtsam ennast motiveerida ja asju ellu viia," Quelle tegevjuht Mari Rahumägi, ÄP Töökuulutused

"Riigi rahandus on tugevas kreenis. Minu arvamuse järgi tegi valitsus suure vea, võttes vastu 25protsendise kasvuga kulueelarve," endine rahandusminister Aivar Sõerd, Äripäev

"Mulle ei meeldi, et me peame mingite ajakirjanduses konstrueeritud konfliktide üle diskuteerima ega tahagi pöörata tähelepanu tegelikele probleemidele," peaminister Andrus Ansip (Reformierakond), vastates küsimusele, milline on tema seisukoht tulumaksumäära alandamise võimalikus külmutamises (teema kergitasid keskerakondlased ja seda toetasid sotsiaaldemokraadid, aga peaministrile meeldib tümitada ajakirjandust). Aga peaminister ütles oma seisukoha siiski - pseudoteema, rumal mõte, Äripäev

"Ma arvan, et mõne aja pärast räägib Padar täpselt vastupidist juttu ja ütleb, et mingil juhul ei tohi tulumaksu alandamisest loobuda," Keskerakonna esimees, Tallinna linnapea Edgar Savisaar, Äripäev

"Tegelikult saab igal pool kaubelda, kui lähed ja viskad ühe nalja," Roxor Ehituse juhatuse liige Koit Milder, talle lausa pakutakse tema sõnul allahindlust, Äripäev

"Soovitame ehitajatel FIEdena jätkata, kuna töökäsi on ikka vaja," tööturuameti osakonnajuht Nele Labi, Äripäev

"Igast kolmest Euroopa Liidu kroonist üks kroon on maksutulu eelarvesse," peaminister Andrus Ansip (Reformierakond), toonitades mõtet, et meil tuleb rohkem tööd teha kasutamaks paremini euroraha, Postimees

"Rahandusministril pole plaanis kirvega lüüa ja kõigilt võrdselt seitset või üheksat protsenti oodata," peaminister Andrus Ansip kärpekavast, Postimees

"Kõige töisem probleem on see, et meie peaminister ei ole võimeline arutama ega kuulama. Kuni see nii on, ei näe ma Eesti majandusele küll mingeid positiivseid muudatusi. Pigem võtame sambaid maha ja paneme sambaid üles ning majandus ei ole üldse tähtis," Silmet Grupi nõukogu esimees Tiit Vähi, Postimees

"Mitu panka on praegu rahakraane üha enam kinni keeranud. Aga raharinglus on sama mis vereringlus. Kui raharingluse kinni keerad, siis organism kiiresti kasvada ei saa," Tallinki nõukogu liige Ain Hanschmidt, Postimees

"See on kihvt paber, milles pole ainsatki vale mõtet /- - -/. Siiski olen pisut pessimistlik - eks neid ilusaid arengukavasid on ennegi tehtud," Põhja-eesti Regionaalhaigla ülemarst ja neurokirurg, Tallinna linnavolinik Andres Ellamaa (Keskerakond) Tallinna tervise arengukavast, Postimees

„Küla kõige kõvem poiss pole enam see, kes palgirahaga hangitud müraka džiibiga ringi kärutab, vaid see, kel uus traktor istumise all,“ GILD Bankersi partner Lauri Isotamm, Eesti Ekspress

"Põllundus on raudkindel sektor, sest natuke kulunud riidega kannatab veel käia, kuid süüa-juua tahame iga päev," GILD Bankersi partner Lauri Isotamm, Eesti Ekspress

"Eestisse ehitatud uued sõiduteed on ääristatud ratta- ja jalgteedega. Ilmuvad teed, ilmuvad ka sõitjad ja kõndijad. See on reegel. Nii nagu tulevad pesakastidesse linnud: auguga kast on õõnes pesitseva olendi jaoks selge märk /---/" Eestimaa Rohelise Erakonna kõneisik, riigikogu liige Marek Strandberg, Eesti Ekspress

"Mul on hale meel, et nii palju ilusat põllumaad läks raisku," rahandusminister Ivari Padar (SDE) "papist" majade kohta, Eesti Ekspress

"Praegu on kormorane Eestis rohkem kui Pärnus inimesi - 56 000," Euroopa Parlamendi liige Marianne Mikko (SDE) on seda meelt, et nood kalaröövlid on end Eestis sisse seadnud okupandid, keda tuleb hävitada, Maaleht

"Kui ma praegu kuulen inimeste juttu, kes levitavad müüti, nagu oleks Rahvarinne loodud KGB või kompartei salaplaani kohaselt, ajab see mind naerma," Tartu Ülikooli professor Marju Lauristin, Maaleht

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. April 2008, 12:13
Otsi:

Ava täpsem otsing